çin'de soya süt için ürünler (5)

Siyah Pirinç 1000g VIVIO - Siyah Pirinç 1000g VIVIO

Siyah Pirinç 1000g VIVIO - Siyah Pirinç 1000g VIVIO

Siyah pirinç, pişirildiğinde mor bir ton alır, bu yüzden mor pirinç olarak da adlandırılır. Kahverengi pirinç gibi, kabuğu soyulmamış olduğu için lif, vitaminler, özellikle E vitamini ve mineraller açısından zengindir: demir, çinko, bakır. Siyah pirinç, diğer pirinçlerden daha uzun sürede, yarım saatten bir saate kadar pişirilir ve her zaman hafif çıtır kalır. Genellikle sağlıklı tatlılar hazırlamak için kullanılır, örneğin hindistancevizi sütü ile yapılan pirinç tatlısı. Siyah pirinç, serbest radikallerle savaşan antioksidanlar açısından zengindir, bu da bizi iltihaplanmalardan ve birçok hastalıktan korur ve hücrelerin yaşlanmasını geciktirir. <strong>İçindekiler:</strong> kahverengi pirinç <strong>100g'daki besin değerleri</strong> Enerji değeri 1498kJ/354kcal - %18 GDA* Yağ 3,2g - %5 Doymuş yağ asitleri 0,8g - %4 Karbonhidrat 72g - %28 Şekerler 0,7g <1% Protein 7,7g - %15 Lif 3,1g Tuz 0,03g <1% *GDA - Referans Günlük Alım Değeri <strong>Kullanım</strong> Siyah pirinci soğuk su ile durulayın.
Siyah susam 1000g Vivio

Siyah susam 1000g Vivio

Susam, besin değerlerinin zenginliği sayesinde tıpta, kozmetikte ve mutfakta kullanılmaktadır. Susam tohumları beyaz, kırmızı, kahverengi veya siyah olabilir; en sık beyaz ve siyah tohumlarla karşılaşırız. Susam tohumları, yemeklere belirli bir aroma ve cevizimsi bir tat katar. Tahin - Susam ezmesi gibi humus ve halva gibi birçok yemekte ana bileşendir. Susamda bulunan sezamol, sezamaminol ve sésamo gibi doğal antioksidanlar, susamı bozulmaya karşı son derece dayanıklı hale getirir. Susam tohumları, kalsiyum açısından zengin bir kemik güçlendirici hazinedir. Kalbin düzgün çalışması için gerekli olan antioksidanlar ve fitosteroller açısından zengin bir kaynaktır. Susam, A vitamini, B grubu vitaminleri (B1, B2, B3, B6 ve B9), E vitamini ve mineral bileşenler: Çinko, Fosfor, Magnezyum, Manganez, Bakır, Potasyum, Sodyum, Kalsiyum ve Demir içerir.
Siyah Susam 1000g vivio

Siyah Susam 1000g vivio

Susam, besin değerlerinin zenginliği sayesinde tıpta, kozmetikte ve mutfakta kullanılmıştır. Susam tohumları beyaz, kırmızı, kahverengi veya siyah olabilir; genellikle beyaz ve siyah ile karşılaştığımız mutfaklarda kullanılır. Susam tohumları, yemeklere belirli bir aroma ve fındıksı bir tat katar. Tahin - susam ezmesinin ana bileşenidir ve bunun yanı sıra humus ve helva gibi diğer yiyeceklere de eklenir. Susamol, sesaminol ve susam, tohumlarda bulunan doğal antioksidanlardır ve susamı son derece bayatlamaya karşı dirençli hale getirir. Susam tohumları, kalsiyum takviyesi için bir hazine gibidir. Kalbin düzgün çalışması için gerekli olan antioksidanlar ve fitosteroller açısından zengin bir kaynaktır. Susam tohumları A vitamini, B grubu vitaminleri (B1, B2, B3, B6 ve B9), E vitamini ve mineral bileşenler: çinko, fosfor, magnezyum, manganez, bakır, potasyum, sodyum, kalsiyum ve demir içerir.
Siyah Pirinç 1000g Vivio

Siyah Pirinç 1000g Vivio

Siyah pirinç, pişirildikten sonra mor bir ton alır, bu yüzden mor olarak da adlandırılır. Tıpkı kahverengi pirincin servis edilmediği gibi, lifler, vitaminler, özellikle E vitamini ve mineraller açısından zengindir: demir, çinko, bakır. Siyah pirinç, diğer pirinçlerden daha uzun süre, yarım saatten bir saate kadar pişirilir ve her zaman hafif çıtır kalır. Genellikle sağlıklı tatlılar hazırlamak için kullanılır, örneğin hindistancevizi sütü ile yapılan pirinç tatlısı. Siyah pirinç, serbest radikallerle savaşan antioksidanlar açısından zengindir, bu sayede iltihaplı durumlara ve birçok hastalığa karşı korunmamıza yardımcı olur ve hücresel yaşlanmayı geciktirir. <strong> 100 g'daki besin değerleri </strong> enerji değeri 1498KJ / 354Kcal - %18 RWS * YAĞ 3,2 g - %5, doymuş yağ asitleri 0,8 g - %4, karbonhidrat 72 g - %28, şekerler 0,7 g < 1% protein 7,7 g - %15 lif 3,1 g, tuz 0,03 g < 1% * RWS - Referans besin değeri
Kurutulmuş Tüyler 1000g

Kurutulmuş Tüyler 1000g

Kuru erikler kuru meyveler ve kuruyemişler arasında yer alır. Atıştırmalık olarak veya birçok yemeğin malzemesi olarak tüketilebilir. Kuru erik meyveleri, özellikle lifler ve polifenoller açısından değerli bir besin kaynağıdır. Vitaminler, mineraller ve fitokimyasallar açısından zengin bir kaynaktır. A, E, K, C vitaminleri, B grubu vitaminleri, pantotenik asit, potasyum, fosfor, demir, kalsiyum, magnezyum, çinko, tüm bunlar kuru eriklerde bulunmaktadır. Ayrıca, meyveler güçlü antioksidanlar olan polifenolik bileşenler içerir. Kuru erikler, kabızlık için en iyi doğal çözümlerden biri olarak kabul edilir. Lifler sayesinde bağırsak peristaltizmasını iyileştirirler. Meyvelerde bulunan sorbitol, gerekli bakteriyel florayı geliştirmek için ortam oluşturur. Aynı anda fazla miktarda kuru erik tüketmek gaz ve ishal sorunlarına yol açabilir.